fredag den 25. maj 2012

Toast med røget skinke, mozerella, tomat og rød pesto



Hurtig mat igjen, men hurtig trenger ikke nødevendigvis være dårlig. Denne versjonen ble nok en som lett kunne ha blitt pimpet opp med litt bedre røget/grillet skinke, hjemmelaget pesto og bedre brød. Men man tager hva man haver!


For 1 toast trenger du:
2 skiver toastbrød
1 skive skinke (ikke kokt... alt annet er bedre. Ble ålerøget denne gangen)
Frisk mozerella
Rød pesto
Langtidsbakte tomater


Smør begge skivene inn med pesto, ha på skinken, riv over litt ost og avslutt med en tomat.
Legg andre skiven på, og varm dem godt i en toastjern til all osten er smeltet og smakene har fått blandet seg godt.


Skjæres over når den er ferdig, og spises som den er, eventuelt med litt grønn salat ved siden av!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...