Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 1. maj 2012
Egg og bacon
Etter en lang tur til Norge (man blir godt nok bortskjemt av veiene i Danmark) med kake, kake, kake, og litt mer kake, var det godt å komme hjem til normale tider igjen! Dog, turen har også resulteret i en kraftig forkjølelse til flere av oss, og for å få noe godt med kosemat; blir det det klassiske egg og bacon mat!
Til 3 personer trenger du:
9 skiver bacon
6 egg
20 små champignon
6 skiver rugbrød
Et par salatblader
Litt smør
Salt
Pepper
Smør//baconfett
Ha bacon inn i ovnen på ca 200 grader i 7-9 minutter, alt etter hvor meget stekt du vil ha baconet. Jeg liker mitt sprøstekt!
Ha litt smør/baconfett i en stekepanne, og stek eggene godt med blommen på toppen. Bunden skal være god og sprø!
I en annen stekepanne har du godt med smør, litt salt og grovt pepper. Stek dem så de fremdeles har bit i, men ikke mer!
Serveres med at par skiver ristet rugbrød med en lille smule smør til, og et par skiver salatblader!
Så enkelt og så deilig...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar