onsdag den 4. december 2013

Salat med spicy kjøttboller


Mm.. Jeg får salat, kjæresten får kjøttboller, og lillepiken for saus. Dette er da den perfekte middagen her i hus;)


For middag for 3 trenger du:

Babyleaves
Agurk
Tomat
Løk
Pinjekjerner
Paprika

En eller annen sauserest fra kjøleskapet

25 g smør
1 løk
2 kinesiske hvitløk
1 ss soltørret tomat
1 lille håndfull frisk basilikum
300g hakket oksekjøtt eller kjøttdeig
1 ss oregano
1 ts salt
1 ts pepper
2 dryss spisskommen
1 ts paprikapulver
1 drys chilipulver

Start med å snitte eller rive løken, og snitt hvitløket fint. Smelt smør på en panne, og stek løk og hvitløk til det er gyldent. Ta det av varmen, og la det kjøle ned.

Hakk soltørrede tomater og basilikum fint, og bland det godt sammen med kjøttet og alle krydderiene. Bland i løk og hvitløk helt til slutt. Forme små kjøttboller ut av dem.

Stekes i smør på en panne, eller i ovnen ved 200 grader i en 6-10 minutter.

Serveres med en fin salat, og en sauserest fra kjøleskapet;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...