Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 6. december 2013
Pizzabund med durum
Nå, jeg tror ikke overraskelsen er størst når jeg sier at vi spiser godt med pizza er i hus;) Av og til er vi jo likevel nøtt til å variere bunden, bare en liiten smule, for å ikke kjøre helt fast i den samme vanen...
Resultatet i denne omgang ble dette - og det var slett ikke galt om jeg må si det selv;)
For 2 store og tynne pizzaer trenger du:
2 dl vann
2,5 g gjær
1 ts salt
1 ss olje
5 dl hvetemel
1/2 dl durummel
Ha alle ingrediensene opp i en bolle, og bland dem godt sammen.
Hev deigen til dobbel størrelse, rundt en time.
Stekes ved 225-250 grader i 7-9 minutter, gjerne i bunden av ovnen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ih jeg elsker Pizza!
SvarSletjeg skal klart prøve denne opskrift!
Tag gerne et smut forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde en Dickies hue: http://www.voresboble.dk/give-away-dickieshue/
/Amalie.
Man skal aldrig gå ned på pizza;)
Slet