onsdag den 25. september 2013

Oksegrillspyd med grillet grønt og potetsalat med karry


Jeg gir meg ikke på grillingen, altså;) Perfekte og krydrede oksegrillspyd, masser av grønnsaker og en karryspicet potetsalat, det er da bare luksus;)
Og har du ikke prøvet grillede grønnsaker enda, er det bare å komme igang;)


For middag for 3-4 trenger du:


300-500 g oksekjøtt i tern
Grillspyd
Worchestershiremarinade

500 g poteter - kokt og avkjølet
2 dl creme fraiche
1 dl Skyr
Salt
Pepper
Karry

2 mais - ferdigkokt, i skiver
4-5 vårløk
1/3 brokkoli
100 g cherrytomat
Pepper
Olivenolje


Start med å koke potetene om du ikke har gjort det.
Vend kjøttet godt i marinade, og la det trekke i minst 10 minutter.
Kok opp lettsaltet vann, og ha brokkolien oppi der i ett minutt.
Hell vannet fra brokkolien.

Ha vårløk, brokkoli og mais opp i en form, og dryss pepper og olivenolje over.
Tre kjøttet på grillspyd.


Tenn for grillen, og stek grønnsakene i omtrent 10 minutter - vend dem underveis.
Kjøttet skal steke i rundt 5 minutter til sammen, alt etter hvor tykke de er.

Bland cremefraiche, skyr og karry godt sammen. Skjær potetene opp i små terninger. Vend det godt sammen med dressingen.
Smak til med salt og pepper.

Til slutt skjærer du opp tomatene i små biter, og sprer det ut over det hele!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...