Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 25. september 2013
Oksegrillspyd med grillet grønt og potetsalat med karry
Jeg gir meg ikke på grillingen, altså;) Perfekte og krydrede oksegrillspyd, masser av grønnsaker og en karryspicet potetsalat, det er da bare luksus;)
Og har du ikke prøvet grillede grønnsaker enda, er det bare å komme igang;)
For middag for 3-4 trenger du:
300-500 g oksekjøtt i tern
Grillspyd
Worchestershiremarinade
500 g poteter - kokt og avkjølet
2 dl creme fraiche
1 dl Skyr
Salt
Pepper
Karry
2 mais - ferdigkokt, i skiver
4-5 vårløk
1/3 brokkoli
100 g cherrytomat
Pepper
Olivenolje
Start med å koke potetene om du ikke har gjort det.
Vend kjøttet godt i marinade, og la det trekke i minst 10 minutter.
Kok opp lettsaltet vann, og ha brokkolien oppi der i ett minutt.
Hell vannet fra brokkolien.
Ha vårløk, brokkoli og mais opp i en form, og dryss pepper og olivenolje over.
Tre kjøttet på grillspyd.
Tenn for grillen, og stek grønnsakene i omtrent 10 minutter - vend dem underveis.
Kjøttet skal steke i rundt 5 minutter til sammen, alt etter hvor tykke de er.
Bland cremefraiche, skyr og karry godt sammen. Skjær potetene opp i små terninger. Vend det godt sammen med dressingen.
Smak til med salt og pepper.
Til slutt skjærer du opp tomatene i små biter, og sprer det ut over det hele!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar