lørdag den 21. september 2013

Biff med knuste poteter og en sjampinjongsalat


Biff! Mer perfekt kjærestemat finnes det ikke her i hus!
For et par uker siden fant vi en stor og flott oksefilet som vi selv skjærte opp til store og flotte biffer Finere kilopris på så flott biff skal man lete lenge etter når man gjør det på den måten!
For middag for du trenger du:


2 bøffer
Salt
Pepper
Olje
Smør

5 poteter - kokte
Olje
Sterk paprika
Salt

3-4 sjampinjong
1/3 paprika
1-2 ss feta ost
1/2 rødløk
1 ss grov sennep

Start med å sette ovnen på 200 grader, og finn potetene frem. Har du ikke ferdigkokte poteter klare, koker du dem først.
Gi potetene et bank med en kjevle eller noe, og spre dem ut på et bakepapir. Sprinkle olje ut over dem, dryss over salt og paprikapulver, og stek dem i omtrent 25 minutter, eller til de er sprø.

Salaten ble laget meget simpel; paprika, feta og sjampinjong ble kuttet opp i mindre biter, fetaosten tilsatt, og sennepen rørt inn helt til slutt!

Ha litt salt og pepper på bøffen, og stek den i smør og olje på en varm panne til gjennomstekt. Den skal brunes av på høy varme på begge sider, for så å bli stekt i et par minutter på hver side på litt lavere varme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...