torsdag den 15. marts 2012

Kyllingtærte med kokosmelk

Så ble det endelig mulig å få satt seg ned til å skrive igjen, plutselig gikk tiden veldigveldig fort!
Dette var så hva vi brukte tærtebunden til, en god og smakfull (dog en lille tand sød på grunn av kokosmelken) kyllingetærte.
Første gang vi har spist så mye tærte her i hus!
Skal dog nevnes at dette var litt i meste laget fyll till en form på 24cm... Tror det ville passet bedre til et stk 28cm!

Til ca 4 trenger du:

1 stk tærtebund, forbakt ved ca 200 grader i 20 minutter

Fyllet:
400g kyllingebryst i små biter
1 løk i biter
200g grønne bønner, vi brukte friske
1stk paprika i strimler
Salt
Pepper
Olje

Eggemassen 
2 egg
3dl kokosmelk
1,5 ss karrypasta, vi brukte en grønn da det var hva vi hadde i hus
1 ts salt


Mums? Ser godt nok ikke pent ut... 
Start med å svitse kyllingebryst(ene) i olje på en stor pande.
Etter et par minutter, tilsetter du alle grønnsakene i panden også.
Steg et par minutter mer og smak til med salt og pepper. Husk at det skal smake noe!
Pisk så alle ingrediensene til eggemassen sammen i en bolle ved siden av, det må gjerne være luftig!
Hell fyllet opp i (den forbakte) terteformen og hell eggemassen over.
Tærten bakes ved 200 grader i ca 30 minutter , du kan se at den er ferdig når eggemassen har satt seg!

Så, selv om utseende ikke var så meget å skryte av, smakte det altså!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...