Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 24. marts 2012
Steeerk hvitløksdip
Det er ingen hemmelighet at jeg ELSKER hvitløk... Så hva er da bedre en lørdagskveld en en goood hvitløksdip og gulerøtter i biter som snack!
Simpelt, simpelt
Finn frem:
2 kinesiske hvitløk (1 om den skal spises med en gang)
Litt vårløk, jeg skjærte ca 15cm ned fra toppen av det grønne, så.... hvem vet hvor mye det egentlig var
2 ts løkpulver
1 ts salt (litt mindre om den skal spises med en gang)
1 ts pepper
10 ss rømme
5 dråper sitronsaft
Hakk hvitløken og vårløken opp i litt mindre biter, og ha dem i en liten kjøkkenmaskin. Tilsett rømmen, og resten etterhvert..
Om du skal spise den med en gang, ville jeg dog brukt litt mindre salt og hvitløk, da den ellers kan bli litt i overkant sterk.
Men om den får en god time i kjøleskap for riktig å godte seg selv, vil jeg si den er riktig god!
Ble spist her med litt gulerøtter og brokkoli i passelige spisestykker, men kan også fungere fint som en dressing til eventuelt salat, eller til å ha i sandwich/hamburger.
Etiketter:
Dressing og dip
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar