Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 17. april 2012
Frikadeller med enkel potetsalat
Første frikadelle middag her i hus, og kan trygt si at det blir gjentatt på et tidspunkt! Lenge siden jeg har sett den lille spise så mye (også kjøtt, hun spiser ikke så mye av det.. Hun er mer til poteter!)
Første utgave her i hus ble serveret med kald potetsalat og "surt".
For potetsalaten (til 3-4) trenger du
1 kilo poteter
2,5 dl rømme
1 løk
Salt
Pepper
1 ts dild krydder
1 ts persillekrydder
Start med å skrelle potetene, og sette dem over til å koke i lettsaltet vann.
Når potetene er ferdigkokt, skyller du dem godt i kaldt vann. Om du har tid må du gjerne sette dem i kjøleskapet en 30 minutters tid også.
Finhakk løket riktig godt!
Ha det hele i en dyp bolle, og bland det hele godt sammen.
Smak til med salt og pepper.
Om du igjen har tid, må salaten godt stå en halvtimes tid igjen i kjøleskapet, men det er ikke nødvendig!
Det hele ble serveret med pickles og rødbeter som tilbehør!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar