Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 4. april 2012
Egg og bacon med cheddartopping i muffinform
mm.. Det er da så utrolig deilig å våkne opp etter en lang og god natt i påskeferien, til ferdiglaget frokost! Kjæresten hadde lige blitt inspirert av alle de deilige egg og bacon muffins, så han bestemte seg for å prøve det ut selv. Resultatet var deilig, men smaksmessing vil vi steke baconen en lille smule på forhånd først, da vi foretrekker våres bacon litt mer stekt!
Lager du det med skinke eller en annen litt tynnere utgave, for eksempel parma, så tror jeg dette er perfekt!
Du trenger:
1 egg pr "hull" i formen
1 skive bacon pr "hull" i formen
og en liten bit med revet cheddar ost.
Her ble det spist 2 egg pr person!
Dekk hvert "hull" i formen med en skive bacon som du surrer rundt og dekker til slutt bunden med.
Her vil vi neste gang gi dem en 5-10 minutter for seg selv i ovnen på 200 grader før vi går videre.
Han glemte lige å ta et bilde av det kun med egget i, men her har han altså slått ut et stykk egg i hver form, og dekket det med reven cheddar ost.
Sånn ser det ut etter 10 minutter i ovnen!
Her en eggeplommen ikke bløt mer, så om du ønsker det skal den ikke ha så lenge!
Det ble serveret men en enkel grønn salat, eggene som de serverer seg selv, og en skive toastbrød som hadde blitt grillet hurtig i ovnen med litt chiliolje som topping!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar