Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 24. april 2012
Quesadilla med ost og guacamole
Idag er det fotball på gang, og naboen kommer over for å kikke litt sammen med typen. Selv er jeg ikke superintressert i fotball, men litt snack til kampen kan jeg da ordne!
Idag ble det simple quesadilla med blandet ost, og en liten guacamole til.
Quesadilla med ost:
Et par-tre tortillalefser
Salsa rester
Reven Cheddar ost
Reven Mozerella ost
Start med å legge litt blandet ost på den ene halvdelen av tortillalefsen.
Dryss på med litt salsa her og der, pass på at det ikke blir for mye da det kan bli godt og sterkt!
Stek det hele hurtig i en mellomvarm og tørr stekepande... Det skal akkurt steke nok til at osten blir smeltet, men ikke så mye til at det blir svidd!
Guacamole
Det ble hurtigvarianten av denne idag, og med en lille smule hjelp fra en liten mixmaster, tar det jo ingen tid!
1 avocado
1/2 liten rødløk
2 fedd hvitløk
LITT chili
Limesaft
1 ts rømme
Evt salt og pepper
Skjær løk, chili og hvitløk, og miks det huritg sammen (eller skjær det fint om du foretrekker det). Del avocadoen, og tøm den med en ske. Mos den sammen med en gaffel i en liten beholder.
Tilsett løk, chili, hvitløk og rømme, og bland det hele godt sammen.
Smak til med limesaft, salt og pepper
Etiketter:
Dressing og dip,
Snack,
Tex Mex
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar