Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 23. april 2012
Kylling i sterk paprikasaus med pasta
Vi hadde besøk av litt familie her om dagen, og da var det dette der ble serveret!
Sterk paprikasaus med kylling, serveret med pasta!
Denne sausen er forholdsvis sterk, så ha litt mindre saus og litt mer pasta enn du ser jeg har på bildet her!
Til en 6-7 sultne personer trenger du:
3,5 paprika
3 kylling fileter
Olje til å steke i
3 løk
13 fedd hvitløk
5 dl matfløte
Salt
Pepper
2 ss paprikapulver
1/2 ts cayennepepper
1 dl melk
Ha litt salt og pepper på kyllingen, og stek den i litt olje. Den må gjerne gjennomstekes, om du ikke gjør det, skal den ihvertfall være meget tett på ferdig!
Ta den av platen, kutt den opp i små tern, og legg det til siden.
Brun alt det grønne, og la det småsteke i en ca 15 minutter.
Tilsett krydder og kylling, bland det hele godt sammen, og tilsett så fløte og melk.
La det hele koke en 15-20 minutters tid, og så er det ferdig!
Serveres med rikelig pasta!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar