Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 20. august 2012
Bolle-snack
Her i huset har boller det av og til med å bli litt glemt... Også selv om vi faktisk ikke har boller spesielt ofte. De er bare riktig gode til å gjemme seg! Og når de så først finnes igjen, er det ikke spesielt morsomt å spise disse!
Det vi ofte ender opp med å lage som en liten snack (og fordi jeg ikke liker å kaste mat!), er en ikkespesielt sunn utgave, men likevel godt i veldig moderate mengder!
Du trenger:
Bolle, gjerne gode og tørre
Smør
Kanel
Sukker
Del bollene i to, smør dem inn i et tynt lag smør, og dryss sukker og kanel over.
Ha dem i mikroen, og gi dem 15-20 sekunder (men heller ikke mer) til smørret er smeltet!
Spises innenfor 4-5 minutter, og nytes imens du har dem! Etter tiden er gått er det nemlig ikke spesielt mye mer å snakke om>
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar