Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 11. august 2012
Kyllingeklubber med vannmelonsalat
Kylling er nok noe av det vi spiser mest her i hus, spesielt når vi skal kose oss litt sånn til hverdags. Her om dagen kom jeg forbi noen fine kyllingeklubber på tilbud, så fant ut jeg ville prøve dem:)
Et par gode og spicy kyllingeklubber, serveret med en frisk vannmelonsalat, så er lørdagskvelden reddet for en liten jente!
For 3 sultne trenger du:
6 kyllingeklubber
2 ss olje
Salt
Pepper
Paprikapulver
Løkpulver
2 ts dijon sennep
Bland det hele sammen, og gni kylingeklubbene godt inn i det. Jeg endte opp med å strø litt ekstra salt over på toppen, da jeg ble litt i tvil om det ble salt nok; og jupp, det gjorde det!
La det gjerne stå og trekke inn en halvtimes tid før du steker dem.
Mine skulle ha 45-50 minutter ved 200 grader før de var ferdigstekt (muligvis litt på den tørre siden, men når kyllingen har ben på, foretrekker jeg den faktisk litt tørr)
Vannmelonsalaten denne gangen ble forholdsvis simpel:
1/3 vannmelon (den var ikke så veldig stor)
Basilikum
Rødløk
Skjær vannmelonen opp i terningen, og finhakk løken.
Ha det hele opp i et fat sammen, og topp det med frisk basilikum.
Mums!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar