fredag den 17. august 2012

Pizza Capricciosa



Pizza capricciosa kan du finne i de fleste pizzariaer, ihvertfall her hvor jeg bor. Den blir ofte fylt med "everything in the house", som det ofte blir sagt. Det er en pizza med masser av fyll!

Den blir oftest laget med mozerella, tomat, sopp, artisjokk, skinke og oliven, så det ble det vi gjorde her hjemme også!

For 4 pizzaer trenger du:
pizzabund
Tomatsaus
Mozzarella, helst frisk
Champignon
Kokt skinke
Oliven
Artisjokk-hjerter



Etter at deigen og tomatsausen er laget, går det forholdsvis hurtig å lage resten.
Smør tomatsauen ut over pizzaene som du har rullet ut.
Skjær skinken opp i terningen, om du ikke bruker ferdig strimler selvfølgeling, og spre dem utover pizzaene.
Dren artisjokkhjertene, og del dem opp i litt mindre, håndterlige biter.
Skjær osten opp i tynne skiver!
Fordel det hele ut over pizzene, og stek dem i en forvarmet ovn i 7-9 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprø! For å lese mere om stekingen av bunden, se her




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...