søndag den 5. august 2012

Pastasalat med kylling, vårløk og sennepsvinaigrette



Pastasalat er noe av det vi spiser mest her i hus. Som oftest i en kombinasjon av pasta, kylling og "et eller annet".
Denne her ble slengt sammen av hva vi hadde i kjøleskap og skap, og resultatet ble utmerket!

Du ternger:
Babyleaves
Cherrytomat
Vårløk
Pasta
Kylling

Kok pasta som du pleier, og kjøl den helt ned med kaldt vann. La den renne godt av.
Kyllingen steker du, og skjærer i fine strimler (Vi brukte rester av en helstekt kylling, men fileter eller andre biter kylling fungerer like godt!) Tomatene deles i biter, vi delte dem i 3-4 biter hver. Vårløken snittes fint, og babyleaves skyller du og lar dem tørre godt!


For dressingen trenger du:
2 fedd hvitløk
2 ss balsamico
1 ss sennep, vi brukte dijon
Tørret persille
Tørret timian
Salt
Pepper
3-4 ss olje

Pisk det hele godt sammen, og bland det godt inn i salaten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...