Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 5. august 2012
Pastasalat med kylling, vårløk og sennepsvinaigrette
Pastasalat er noe av det vi spiser mest her i hus. Som oftest i en kombinasjon av pasta, kylling og "et eller annet".
Denne her ble slengt sammen av hva vi hadde i kjøleskap og skap, og resultatet ble utmerket!
Du ternger:
Babyleaves
Cherrytomat
Vårløk
Pasta
Kylling
Kok pasta som du pleier, og kjøl den helt ned med kaldt vann. La den renne godt av.
Kyllingen steker du, og skjærer i fine strimler (Vi brukte rester av en helstekt kylling, men fileter eller andre biter kylling fungerer like godt!) Tomatene deles i biter, vi delte dem i 3-4 biter hver. Vårløken snittes fint, og babyleaves skyller du og lar dem tørre godt!
For dressingen trenger du:
2 fedd hvitløk
2 ss balsamico
1 ss sennep, vi brukte dijon
Tørret persille
Tørret timian
Salt
Pepper
3-4 ss olje
Pisk det hele godt sammen, og bland det godt inn i salaten.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar