Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 23. august 2012
Rundstykker med krabbeklør
Jeg elsker sjømat, og da skalldyr spesielt, så når jeg kom forbi en pakke med masser av krabbeklør, var jeg ikke så vanskelig å be opp! Det var ikke tvil om hva middagen skulle bli idag!
For en veldig enkel middag trenger du:
Krabbeklør
Rundstykke, for eksempel Ciabatta
Majones, jeg bruker Hellmann's
Sitronsaft
Mm...
Start med å dele runstykkene i to, og varm dem eventuelt litt i ovnen, da lune rundstykker > kalde rundstykker!
Smør på et tynt lag med majones på hver halvdel, lass på med krabbeklomat, og avslutt med litt sitronsaft på toppen!
Enkelt og så godt!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar