For mat til 3 + restemiddag for 2 trenger du:
400-500 g oksehakk
2 kinesisk hvitløk
2 løk
2 bokser hakket tomat
2 gulerøtter, store
Olivenolje til steking
Salt
Pepper
Oregano
Basilikum
Sukker
Start med å snitte løk og hvitløk så fint som du orker, og riv gulerøttene.
Svits hvitløk i oljen ved høy varme, og tilsett løken etterhvert. Ha gulerøttene oppi sammen med løk og hvitløk, og stek til de smider litt av den oransje fargen. Tilsett så oksekjøttet, og brun det helt.
Krydre med salt, pepper, oregano, basilikum pluss litt sukker, og tilsett tomatene.
La det så stå å simre ved svag varme minst en times tid, under omrøring. Den må meget gjerne koke lengre;)
Spaghetti kokes som det pleies, altså masser av vann med salt it!
Serveres med masser av parmesanost, og så er det bare å nyte!
Takk for påminnelsen, skal rette det med en gang. Masse herlig inne på bloggen din:)
SvarSletKlem
Liza