Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 15. januar 2014
Grillet biff med pestopoteter og grillet sjampinjong med brokkoli
Biff, biff, biff. For noe skulle da den halve glasset med pesto som sto i kjøleskapet;) Ok, biffen var planlagt, men tilbehøret var bestemt ikke! Men med pestoglasset ble det pestopoteter, og ellers fikk et par sjampinjonger seg en tur på pannen med litt løk og brokkoli. Mums sier jeg bare!
For middag for 3 trenger du:
2 biffer
Salt
Pepper
Olje
600 g kokte poteter
1/2 glass pesto
300 g grønne bønner
1/2 brokkoli
100 g sjampinjong
1/2 rødløk
Salt
Olje
Sitronsaft, fra 1/2 sitron
Start med å skrelle potetene, og sett dem over for å koke. Når de er ferdigkokte, vender du dem i pestoen. Kok gjerne bønnene med i vannet de siste par minutter, eller hell litt av potetvannet fra opp i en egen beholder for å få litt varme i dem.
Kjøttet smører olje, drysses lett med litt salt og pepper på begge sider, og grilles til det er perfekte;) Et par minutter på hver side på høy varme gjorde saken for de store stykkene vi hadde. Skjær kjøttet opp i tynne strimler når det er ferdigstekt.
Skjær sjampinjong og løk opp i tynne skiver, og ha dem opp i en varm panne med litt olje i. Dryss litt salt over, og stek dem et par minutter på mellom varme imens du skjærer brokkolien opp. Ha den opp på pannen, skru opp for varmen, og dryss litt sitronsaft over. Stekes til brokkolien er litt "myke" i det.
Server det hele på en tallerken, og nyt maten, på en helt vanlig onsdag;)s
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar