onsdag den 8. januar 2014

Krydret mandarinsalat


Det er noe med friske appelsin og mandarin salater på denne tiden av året. Den friske, søte og kanskje litt syrlige smaken piffer opp de fleste måltider! Denne utgaven har smaker av midtøsten, men kanel og spisskummen, og den perfekt til det meste av kjøtt, om du spør meg!


For tilbehør til 2 trenger du:

4 mandariner
1/2 liten rødløk
1 ss olivenolje
1/3 ts salt
1/3 ts kanel
1/3 ts spisskummen
1/3 ts koriander

Start med å skrelle mandarinene, og skjær eventuelt det hvite vekk. Skjær den opp i tynne skiver, og fordel det på en tallerken. Fjern eventuelt det hvite "krysset" i midten, samt eventuelle kjerner.
Finhakk løket, og fordel det utover appelsinskivene.

Bland olivenoljen godt sammen med krydderiene, og fordel det over mandarinene rett før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...