Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 1. januar 2014
Bruschetta med tomatsalsa
Dette var forretten våres på nyttårsaften - og den smakte fantastisk! Ihvertfall om du spør de voksne. Lillepiken kikket på den, rynket på nesen, og spurte om hun måtte få pølse på i stedet;) Det gjorde hun så!
For forrett til 4 trenger du:
4 skiver eller 2 halve med lyst brød
Olivenolje
2 fedd hvitløk
3 plommetomater
1 ss finhakket løk
Litt olivenolje
Salt
Pepper
Frisk basilikum
Start med å tenne ovnen på 200 grader, og smør brødet inn i olje. Stekes i ovnen til det er sprøtt, rundt 10 minutter.
Finhakk løk og hvitløk, og grovhakk tomat og basilikum. Bland det godt sammen med oljen, og smak det hele til med salt og pepper.
Topp de ferdigristede brødene med tomatsalsaen - og nyt maten!
Etiketter:
basilikum,
hvitløk,
Lyst brød,
løk,
Olivenolje,
pepper,
Plommetomat,
salt,
Tomat
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar