onsdag den 1. januar 2014

Bruschetta med tomatsalsa


Dette var forretten våres på nyttårsaften - og den smakte fantastisk! Ihvertfall om du spør de voksne. Lillepiken kikket på den, rynket på nesen, og spurte om hun måtte få pølse på i stedet;) Det gjorde hun så!


For forrett til 4 trenger du:

4 skiver eller 2 halve med lyst brød
Olivenolje

2 fedd hvitløk
3 plommetomater
1 ss finhakket løk
Litt olivenolje
Salt
Pepper
Frisk basilikum

Start med å tenne ovnen på 200 grader, og smør brødet inn i olje. Stekes i ovnen til det er sprøtt, rundt 10 minutter.

Finhakk løk og hvitløk, og grovhakk tomat og basilikum. Bland det godt sammen med oljen, og smak det hele til med salt og pepper.

Topp de ferdigristede brødene med tomatsalsaen - og nyt maten!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...