Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 16. januar 2014
Rugbrødskrutonger med chili
Rugbrød spiser vi hver dag her i hus, og det gir som otfest litt rester, specielt i form av endeskiver. Ofte lager vi Øllebrød, men det kan man jo også gå litt lei av i lengden!
Dette er en fantastisk annen måte å gjøre det på, og det smaker fantastisk om det er i suppe, salat eller bare som snack. Prøv det!
For en porsjon trenger du:
4 skiver rugbrød
1-2 ss olivenolje
1-2 ts salt
1 ts chiliflager
Skjær rugbrødet opp i små terninger. Bland det hele godt sammen, og fordel det på en bakepapirkledd langpanne. Stekes ved 200 grader i 15 minutter. Avkjøles, og nytes!
Etiketter:
Chiliflager,
Olivenolje,
Restemat,
rugbrød,
salt,
Snack,
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar