Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 27. januar 2014
Høy bolle med bacon, egg og avocado
Av oh til skal bollene bare være fylt med masser av snack. For eksempel bacon. Eller egg. Eller en avocadomat. Eller det hele? Det fikk vi denne gangen - og resultatet? Fantastisk;)
For en porsjon trenger du:
1 bolle
Litt smør
1-2 salatblader
2-3 skiver stekt bacon
Litt rødløk
Et par skiver agurk
1-2 skiver gul/hvit ost
1/2 hardkokt egg, i skiver
1/4 avocado - i skiver
Lag det hele klart, monter det hele, og gjør deg klar for å se hvor stor munn du faktisk har!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar