fredag den 3. januar 2014

Pizza med stekt fenalår og manchego


Nå kan det jo være at du har litt fenalår ekstra (det skjer altfor lite her i hus!) så er pizza en super restemat! Og når du steker fenalår, smaker det nesten akkurat som pinnekjøtt, noe som slet ikke gjør det galt heller;)
Dette var en virkelig restepizza med en "tømme kjøleskapet" mission - og det gir nesten alltid;) velsmakende resultater!


Du trenger:


Pizzabund
Tomatsaus
Frisk mozzarella
Rødløk
Fenalår
Manchego

Salaten:
Babyleaves
Pære
Eddike
Olje
Sukker
Salt
Pepper

Start med å lage bunden som du pleier, å la den heve. Blend tomatsausen.

Skjær og fenalår og rødløk i skiver. Fordel osten ut over pizzaen, og topp med fenalår og rødløk.

Stekes ved 250 grader i en 7-9 minutter, til bunden er deilig sprø. Og server med en salat til. Det smaker altså helt fantastisk.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...