Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 12. januar 2014
Nutellapannekaker
Nutella er en ren institusjon her i Danmark - man kan ikke finne mange kjøkkenskap der ikke har et glass! Vi har da et glass her i hus også, men det blir ikke spist særlig ofte. Det blir faktisk dårlig til tider! Men pannekaker kan man alltid spise, spesielt i helga - og disse? De fungerte utmerket!
For en pent stor porsjon trenger du:
2 egg
50 g smør - smeltet
2,5 dl melk
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ss sukker
1/2 ts salt
2 ss nutella
Sjokoladesaus
Banan
Start med å smeltte smørret, og bland alle de våte ingrediensene godt sammen. Rør inn de tørre under god omrøring.
La røren svelle i 15-30 minutter.
Stekes på en varm og tørr panne de de begynner så smått å boble.
Server med bananer og sjokoladesaus - og du har en liten frokostsynder!
Etiketter:
Bakepulver,
Banan,
Egg,
Hvetemel,
melk,
Nutella,
Pannekake,
salt,
Sjokoladesaus,
Smør,
Smør - smeltet,
sukker
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar